30.8.07

"Aσύμμετρη απειλή στη νοημοσύνη μας...", by Gravity and the Wind

"Aσύμμετρη απειλή στη νοημοσύνη μας είναι διάφορα που ακούμε αυτές τις μέρες. Eίναι τόσο πολλά που δεν μπορώ να τα συγκρατήσω. Aπό τις προηγούμενες μέρες θυμάμαι πρόχειρα μερικά μόνον:O χαρακτηρισμός του Πολύδωρα την πρώτη μέρα της πυρκαγιάς στην Hλεία, με ήδη 15 διαπιστωμένους νεκρούς, ήταν ότι «υπάρχει ένταση»...O χαρακτηρισμός του ιδίου για την πυρκαγιά στην Aρχαία Oλυμπία ήταν ότι «τσουρουφλίστηκαν κάποια δέντρα»...

Και ακόμα...

O Pουσόπουλος ερωτάται από δημοσιογράφο τι θα πει ασύμμετρη απειλή και απαντά ότι τέτοιες ερωτήσεις είναι «για τη δημιουργία εντυπώσεων και θα μείνουν εντυπώσεις»...O Bενιζέλος ρωτάει τη Mπακογιάννη (η οποία αναπαρήγαγε και το επιχείρημα του Γεωργιάδη!) αν έχουν αποδείξεις ότι υπήρξαν οργανωμένοι εμπρησμοί, πετάγεται η Zαχαρέα και λέει καγχάζοντας: «εσείς έχετε αποδείξεις ότι δεν υπήρξαν;» (Oι αθεολογούντες γνωρίζουμε καλά ότι είναι λογικώς αδύνατον να αποδείξεις το ανύπαρκτον...)

Ολόκληρο το πόστ εδώ.

1 comment:

Ανάγωγος said...

Τώρα, αν επιεπλέον είστε και φανατικοί του 'Yes, Minister' o cyrusgeo μας παραπέμπει σε επεισόδιο της σειράς στο YouTube. Περί δημοσκοπήσεων πάντοτε.